Ny bog

Jeg sidder på refugiet Klitgården i Skagen, Christian Xs gamle sommervilla, og ser ud på regnen og solen og havet. Jeg er ved at færdiggøre min næste bog, en roman, der udkommer til vinter, forhåbentlig allerede til januar. Om bogen skriver forlaget følgende:

"Et sommerhus i Sejerøbugten danner rammen for familieliv i tre generationer i 1980´erne. Varme sommerdage og et ros af børn skildres gennem en pige på vej ind i teenageårene. Der sker forskydninger i familien, i forholdet til de andre børn og til det liv, der venter forude, mens årstiderne skifter og sommerhuset giver øjeblikke af lykke, eufori og bristede illusioner. Amalie Laulund Trudsø har en fantastisk fornemmelse for den unge piges følelsesliv og skriver om sommerhuset og landskabet dér, så længslen efter varme somre med bål på stranden, ro og mættede øjeblikke, dansende myg og duften af fyrretræer forplanter sig akut til læseren." Sådan her ser der ud, hvor jeg er nu - bedre omgivelser til at skrive en sommerbog kan man næppe forestille sig!

// ALT


© Amalie Laulund Trudsø // 2015