Antologi på vej

Om godt en måned udkommer antologien "Jeg vælger uden filter" på Høst og Søn. Den består af en samling spritnye tekster (og vist nok et par ældre uddrag) fra en god flok af Rosinante og co.s forfattere, herunder gode nye navne som Tine Høeg, Nanna Damsgaard og Ditte Holm Bro. Forlaget skriver om bogen, at:

Unge i dag står over for et utal af valg, der skal træffes. Aldrig har mulighederne været større for selv at vælge sine veje i livet, og derfor er det måske sværere end nogensinde. Der er mange valg, der skal træffes og mange overvejelser omkring rigtige valg og bekymringer for at træffe de forkerte. Bogen består af en samling korttekster og digte af markante danske forfattere, der skriver underfundigt, sjovt og tankevækkende om alle mulige og umulige former for valg. Selv har jeg bidraget med teksten No Worries, som handler om tre unge kvinder på rygsækrejse. Antologien udkommer fredag den 28. august. // ALT


© Amalie Laulund Trudsø // 2015