Omtale II

Nu er der kommet flere fine anmeldelser af Jeg vælger uden filter, det er skønt! Her fra Jyske mediers Arne Mariager, der giver bogen ***** stjerner: ”Det er umuligt at læse bogen Jeg vælger uden filter uden at blive begejstret – og imponeret. ... Det er en prægtig bog, fordi den rummer små perler og er særdeles tankevækkende. … Det er en samling tekster, der lover godt for dansk litteraturs fremtid. … Jeg vælger uden filter er et lysende signal om talent ved tasterne. I øvrigt slutter bogen med en række korte, klare biografier om de 23 bidragsydere. Det bliver spændende at læse mere fra dem.” Og Femina har også opdaget antologien, de skriver: ”For os som læsere er denne fine antologi litteraturens svar på en æske fyldte chokolader, fordi vi får lov at lære så mange nye stemmer at kende.”

Jeg er glad for at være en chokolade i æsken blandt andre chokolader! // ALT


© Amalie Laulund Trudsø // 2015