Sommerhus

Så for pokker, nu er det virkelighed! Jeg har lige opdaget, at min roman, der (om alt går vel) udkommer 12. februar, allerede kan forudbestilles her og her på nettet, og bliver vist med forside og det hele. Det skal jeg da ikke stå tilbage for, så hermed: ​Sommerhus.

Om den skriver forlaget følgende: "Et sommerhus i Sejerøbugten danner rammen for familieliv i tre generationer i 1990´erne. Varme sommerdage og et ros af børn skildres gennem en pige på vej ind i teenageårene. Der sker forskydninger i familien, i forholdet til de andre børn og til det liv, der venter forude, mens årstiderne skifter, og sommerhuset giver øjeblikke af lykke, eufori og bristede illusioner. Amalie Laulund Trudsø har en fantastisk fornemmelse for den unge piges følelsesliv og skriver om sommerhuset og landskabet dér, så længslen efter somre med bål på stranden, ro og mættede øjeblikke, dansende myg og duften af fyrretræer, forplanter sig akut til læseren."

Det nærmer sig!

// ALT


© Amalie Laulund Trudsø // 2015