Koordinater
Rosinante, 2013

Koordinater er en bog om at flytte til byen – og om at lade byen flytte ind hos sig selv. Gennem tres korte tekster, der alle har et københavnsk gadenavn som titel, følger vi en ung kvinde og hendes færd i byen og de gader, der én efter én bliver en del af hendes hverdag.

 

Og mens årstiderne skifter, skiftes både hjem og kærlighedsrelationer ud. Der er bål i Folkets Park og graffiti i gaderne, der bor en hamster på et køkkenbord og der danses, kysses og drikkes rødvin til overmål.

 

"Et sprogkunstværk af en på én gang sart og solid skønhed."

Information

 

"Det er en usædvanlig vellykket lille debutbog."

Nordjyske

 

"Elegant og stilsikkert."

Politiken

 

"Amalie Laulund Trudsø har lysten til at skrive og en musik og glød i nogle af sine sætninger, som kun et forfattertalent kan have."

- Berlingske

 

"Amalie Laulund Trudsø debuterer med talentfuld prosa om en ung kvinde i hovedstaden."

- Weekendavisen

Hjem//By//Ting
Korridor, 2014

Hjem//By//Ting er et kollektiv-værk forfattet som korrespondancer mellem Mia Degner og henholdsvis Amalie Laulund Trudsø, Ditte Holm Bro og Bue P. Peitersen i februar 2014.

 

Der er tale om tre små selvstændige korrespondancer [hæfter] der kredser om en udforskning af begreberne hjem, by og ting, men Mia har som den gennemgående figur sakset i korrespondancerne, ladet enkelte sætninger fra den ene optræde i den anden, og således løst flettet dem sammen.

 

Teksterne er spontane. Én måned. Én tekst dagligt. Og de er minimalt redigeret for netop at bibeholde det spontane udtryk.

 

Amalie Laulund Trudsø har forfattet Hjem i samarbejde med Mia Degner.

© Amalie Laulund Trudsø // 2015